Antena Căutare

Are 28 de ani, i-a păcălit pe toți că este milionară și s-a scăldat în lux! Cât timp va petrece după gratii. „Onorată instanţă, îmi cer scuze”

O tânără în vârstă de 28 de ani din Rusia s-a sclădat în lux, pretinzând că este milionară pentru a trăi o viaţă ca în filme, iar acum este condamnată la 12 ani de închisoare. 

O tânără în vârstă de 28 de ani din Rusia s-a sclădat în lux, pretinzând că este milionară pentru a trăi o viaţă ca în filme, iar acum este condamnată la 12 ani de închisoare.

Tânăra, Anna Sorokin, a făcut împrumuturi la bancă, a falsificat bani şi a furat de la prieteni, doar pentru a trăi în lux, la New York.

„Onorată instanţă, îmi cer scuze pentru greşelile pe care le-am făcut”, a spus Anna Sorokin, care și-a primit sentința cu lacrimi în ochi.

Tânăra de 28 de ani a fost condamnată la cel mult 12 ani de închisoare pentru escrocherie şi furt calificat.

Originară din Rusia, dar stabilită la New York, Anna Sorokin a pretins timp de 4 ani că este moştenitoarea unui imperiu financiar din Germania.

Anna Sorkin pretindea că are o avere de 60 de milioane de dolari, când de fapt furase aproape 300.000 de dolari de la prieteni şi bănci. Practic, tânăra depunea cecuri false, după care extrăgea sume mari de bani fără a ridica un semn de întrebare. Falsifica inclusiv bancnote. Iar planul aproape perfect funcţiona perfect.

Infracţiunile ei nu erau spontane, decizii luate într-un moment, erau - mai degrabă - un angajament de lungă durată pentru a-şi duce planul la bun sfârşit.

Tânăra rusoaică trăia o viaţă ca în filme. Locuia în hoteluri de lux din New York, se delecta cu şampanie şi caviar şi era înconjurată de celebrităţi. Lăsa întotdeauna bacşiş de 100 de dolari şoferilor de Uber sau angajaţilor din hoteluri, pentru a demonstra că banii nu sunt o problemă pentru ea. Iar garderoba ei era extrem de costisitoare.

Chiar şi după ce a fost arestată, pretenţile tinerei erau mari. De mai multe ori, procurorii erau nevoiţi să trimită martorii acasă şi să îi roage să se prezinte într-o altă zi, pentru că acuzata era nemulţumită de hainele care îi erau oferite.

Anna Sorokin va trebui acum să plătească daune materiale în valoare de 24.000 de dolari şi să restituie banii furaţi.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

O jurnalistă a fost lovită în cap de o minge, în direct, înainte de meciul Valencia-Arsenal! S-a prăbușit în fața camere... Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x