Antena Căutare

Sahar Tabar, „sosia zombi” a Angelinei Jolie, a fost condamnată la 10 ani de închisoare. Care este motivul

Sahar Tabar, cunoscută ca „sosia zombie” a Angelinei Jolie a fost condamnată la 10 ani de închisoare. Iată care este motivul neașteptat pentru care femeia a primit această pedeapsă uriașă.

Colaj cu Sahar Tabar și Angelina Jolie Galerie
Sahar Tabar, cunoscută ca „sosia zombie” a Angelinei Jolie a fost condamnată la 10 ani de închisoare. | Getty & Profimedia

Sahar Tabar este femeia care și-a făcut 50 de operații estetice pentru a semănă cu Angelia Jolie, însă acum stupefiază oamenii cu aspectul său fizic. Aceasta a fost numită „sosia zombie” a celebrei actrițe.

De-a lungul celor 50 de intervenții estetice, tânăra și-a ținut prietenii virtuali la curent cu tot ce și-a făcut nou pentru a părea că arată ca celebritatea de la Hollywood. Se pare că tocmai această schimbare radicală a adus-o pe Sahar Tabar în spatele gratiilor pentru 10 ani, sentința fiind una grea.

Care este motivul pentru care Sahar Tabar, „Zombie Angelina”, a fost condamnată la închisoare

Sahar Tabar, „Zombie Angelina”, a primit 10 ani de închisoare în urma unor acuzații uluitoare: blasfemie, incitare la violenţă, obţinerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare și incitarea tinerilor la corupție.

În urmă cu ceva timp, tânăra confirma faptul că a suferit 50 de operații estetice pentru a semăna cu Angelia Jolie. Pozele cu ea publicate în mediul online lăsau oamenii fără cuvinte, iar pe unii chiar îi speria cu fața sa desfigurată. Mai târziu, aceasta a ținut să evidențieze faptul că chipul său arată așa din cauza Photoshop-ului și al machiajului strident.

Citește și: Angelina Jolie, varianta "zombie". Ce s-a intamplat cu femeia care s-a deformat total in incercarea de a semana cu celebra actrita

Sahar Tabar a plătit „cu vârf și îndesat” pentru postările sale din mediul online, iar de doi ani jumătate se afla într-o închisoare din Shahre-rey', una dintre cele mai periculoase penitenciare de femei din țară deoarece deținutele sunt tratate cu cruzime, potrivit spynews.ro. Astfel, se pare că tânăr trece prin clipe dificile.

Din aprilie 2020, „sosia zombie” a Angelinei Jolie este ținută în viața de aparate după ce a fost diagnosticată cu COVID-19.

O juranlistă a lansat o campanie de eliberare a Saharei Tabar

O jurnalistă a lansat o campanie de eliberare a Saharei Tabar, după ce instanța a condamnat-o la 10 ani de închisoare pentru faptele sale. Aceasta a transmit prin intermediul campaniei că „sosia zombie” a Angelinei Jolie nu merită să fie în spatele gratiilor.

Mai mult decât atât, jurnalista a încercat ca efortul pe care l-a făcut să ajungă și la urechile celebrei actrițe, mărturisind că mama tinerei plânge zilnic după fiica ei.

Citește și: Cum arată în realitate Sahar Tabar. Iraniana care și-a făcut 50 de operații estetice pentru a semăna cu Angelina Jolie

„Sahar Tabar are doar 19 ani. O glumă a adus-o după gratii. Mama ei plânge în fiecare zi și își vrea fiica inocentă eliberată. Dragă Angelina Jolie, avem nevoie de vocea ta. Ajută-ne!”, a fost mesajul transmis de jurnalistă.

Țara din Europa care le oferă oamenilor bani sa se mute acolo. Care este motivul și ce sumă poți primi... Olena Zelneska, prima doamnă a Ucrainei, dezvăluiri emoționante despre copiii săi: „Fiul meu îi dă tatălui său sfaturi m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x