Antena Căutare

Saracie extrema in India: Un baiat de 6 ani se hraneste cu lapte de caine

O poveste socanta vine din India unde, din cauza saraciei, un baiat de 6 ani se hraneste cu lapte de caine. Este singura lui sursa sigura de hrana.

Un material video absolut impresionant a facut inconjurul internetului. Chotu Kumar, un copil de 6 ani din India, a fost filmat in timp ce bea lapte de la o catea. Foamea si saracia l-au impins pe copil sa recurga la aceasta metoda pentru a se hrani.

“Familia mea e foarte saraca si de multe ori mi-e foame. Cateaua nu ma musca, ma trateaza ca pe unul dintre puii ei. Imi plac cainii, sunt prietenii mei”, a marturisit baietelul. "Ii beau laptele de trei ori pe zi si e dulce ca zaharul. Multi oameni din sat nu inteleg prietenia mea cu animalele", a mai spus copilul.

Baitul traieste alaturi de mama si bunica lui si mai are doi frati. Situatia financiara a familiei s-a inrautatit in momentul in care tatal micutului a murit.

Dupa difuzarea imaginilor, autoritatile indiene l-au inscris pe baiat la o scoala, unde primeste o masa gratuita. Familia baiatului a primit o cartela de mancare.

Datele furnizate de UNICEF arata ca 50% dintre copiii indieni din zona rurala din Jharkhand sunt subnutriti.

Ambasadorul Italiei: Faptul ca poporul va decide destituirea presedintelui, garantia starii democratiei si statului de d... SUA va denigra Ecuadorul daca ii va acorda azil politic lui Julian Assange...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x