Antena Căutare

Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile | Foto

Miercuri a avut loc ceremonia de învestire la Casa Albă a lui Joe Biden, acesta devenind oficial președintele SUA.

Joe Biden, președintele Americii și Jill Biden, Prima Doamnă Galerie
Joe Biden, președintele Americii și Jill Biden, Prima Doamnă | Getty

Joe Biden a depus jurământul de învestire ca preşedinte al SUA, miercuri, după ce Kamala Harris a depus şi ea jurământul pentru funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite.

Joe Biden a avut invitați de seamă la ceremonia sa de învestire ca nou președinte al Statelor Unite ale Americii, printre care s-a numărat Jennifer Lopez, Katy Perry, Foo Fighters, Lady Gaga, Demi Lovato, Jon Bon Jovi şi Justin Timberlake.

Toţi artiştii au fost prezentaţi de americanii de rând care au avut contribuţii notabile în timpul pandemiei, inclusiv o fată în vârstă de 8 ani din Wisconsin care a strâns 50.000 de dolari dintr-un stand virtual în care a vândut limonadă, pentru a-i ajuta cu alimtente pe nevoiaşi, şi o învăţătoare, care a susţinut cursuri online ce au devenit foarte populare.

Dragostea prin obiectivul camerei: atingeri tandre, săruturi și încurajări de la soția lui Joe Biden

Pentru unul dintre cele mai importante momente din viața sa, Joe Biden a avut alături de el persoane extrem de importante, iar soția sa, Jill Biden, devenită oficial Prima Doamnă a Americii, l-a acaparat cu gesturi tandre și felicitări ori de câte ori s-a aflat în preajma sa.

Fotografia unei delicate atingeri pe umăr arată dragostea și profunda susținere pe care Jill Biden o are față de soțul său, proaspăt președinte al Americii. Momentele de iubire au fost suprinse cu multă atenție de fotografi și transmise în toată lumea, iar la scurt timp au început să circule pe internet și la posturile mari de televiziune din America.

Atingerile dulci și îmbrățișările nu au fost singurele momente care au reușit să umple de dragoste inimile oamenilor și să ajungă mai departe de ecrane. Tandrele săruturi dintre președintele Americii și Prima Doamnă au fost suprinse în detaliu de fotografi minuțioși, care au reușit să redea cu exactitate un moment veritabil de iubire.

Vezi imaginea săruturilor istorice dintre Joe Biden și Jill Biden în GALERIA FOTO

Jill Biden a devenit acum cea mai importantă femeie din statul american. În cadrul ceremoniei de învestire a democratului Joe Biden în vârstă de 78 de ani, aceasta a fost îmbrăcată într-o ținută demnă de laudă. Joe Biden a venit la ceremonie având-o la braț pe soția lui, în vârstă de 69 de ani.

Prima Doamnă a purtat la eveniment un palton peste genunchi, albastru deschis, cu mănuși și mască de aceeași culoare și pantofi cu toc, nude. Jill Biden a avut o alură distinsă, demnă de titulatura pe care a primit-o odată cu învestirea soțului său.

Citește și: Ținuta purtată de Melania Trump la părăsirea Casei Albe. Cum arată costumul "de doliu" ales de fosta Primă Doamnă: Foto

În prezent, Dr. Jill Biden este profesor de engleză, cu normă întreagă, la Northern Virginia Community College și intenționează să-și păstreze locul de muncă.

Soția lui Joe Biden și-a făcut cunoscută această dorință încă din august.

”Dacă ajungem la Casa Albă, voi continua să predau. Este important și vreau ca oamenii să prețuiască profesorii, să le cunoască contribuțiile”, spunea ea pentru CBS Sunday Morning.

În istoria de 231 de ani a acestui rol, Jill Biden va fi singura Prima Doamnă care va deține un loc de muncă plătit. Însă nu este unica premieră. Soția fostului președinte al SUA este și doctorand, titlu pe care niciuna dintre cele care i-au precedat nu l-a deținut.

Inaugurarea mandatului prezidenţial - Joe Biden a depus jurământul ca preşedinte al SUA

Noul preşedinte al SUA Joe Biden a declarat miercuri, după ce a depus jurământul, că aceasta este ziua Americii, a democraţiei şi a dat asigurări că va fi un preşedinte pentru toţi americanii, potrivit news.ro.

Biden a depus jurământul în faţa judecătorului John Roberts, şeful Curţii Supreme, pe o biblie de la Douay-Rheims, de familie, veche de 127 de ani, pe care a depus jurământul la toate învestirile din cariera sa politică.

Democratul Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a primit din partea americanilor peste 81,2 milioane de voturi în alegerile din noiembrie anul trecut, cele mai multe pe care un candidat le-a obţinut în istoria Statelor Unite. La nivelul electorilor, el s-a impus cu 306 voturi, iar republicanul Donald Trump a primit 232.

Citește și: Prima din istoria Americii care înfăptuiește acest lucru. Ce a refuzat Melania Trump să facă înainte de a pleca de la Casa Albă

Biden a fost ales senator al statului Delaware în 1973 şi a devenit apoi preşedintele comitetului juridic şi pentru relaţii internaţionale al Camerei.

După două campanii fără succes pentru Casa Albă, în 1988 şi 2008, el a devenit vicepreşedinte în administraţia Barack Obama, şi a deţinut această funcţie între 2009 şi 2017.

În februarie 2020, el şi-a anunţat intrarea în cursa pentru a deveni candidat democrat la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Biden este cel mai vârstnic preşedinte american.

Jill Biden şi Kamala Harris au întors privirile la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Ce ținute au purtat... Fostele Prime Doamne, în linie la învestirea lui Joe Biden. Detaliul ținutei lui Michelle Obama, care a făcut-o să iasă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x