S-au lepădat de inhibiții și au început un joc erotic în avion, la clasa I! Ceilalți pasageri au fost șocați

 
+2 click pentru
galerie

Un cuplu s-a lepădat de inhibiții și a început un joc erotic în avion, la clasa I, șocând ceilalți pasageri, dintre care unul a captat câteva imagini cu momentul stânjenitor.

După ce avionul a decolat din Cancun, Mexic, cei doi îndrăgostiți au găsit un mod interesant de a-și ocupa timpul – un joc erotic.

Îndrăgostiții au început să își atingă picioarele reciproc, în timp ce stăteau întinși pe scaunele lor.

În alte imagini surprinse de o altă pasageră, femeia îndrăgostită este surprinsă întinzându-și un picior gol pe scaunul din fața ei.

„Un loc la clasa I – 1.000 de dolari. Prea multe băuturi în aeroport înainte de a se îmbarca – 100 de dolari. Crème pentru a trata orice vor avea picioarele lor după ce au intrat în toalete descălțați – 20 de dolari”, a scirs pasagera care a susprins jocul erotic al celor doi îndrăgostiți.

„Tipul de pe scaunul din fața lor nu a fost impresionat când ea și-a așezat picioarele pe televizorul lui”, a adăugat ea.

Pasagera dezgustată de jocul erotic al celor doi îndrăgostiți în avion a publicat imaginile pentru a atrage atenția asupra comportamentului lor neadecvat. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI