Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Secretul cumplit al militarului care a ucis-o pe Mihaela. Bărbatul, născut într-o sectă periculoasă: „Pentru ei, heterosexualitatea era o greșeală”

Detalii înfiorătoare ies la iveală din trecutul militarului italian care a executat-o pe Mihaela în parcarea unui supermarket. Bărbatul a fost crescut într-o sectă în care violența și abuzurile sexuale erau la ordinea „normalitate”.

Secretul cumplit al militarului care a ucis-o pe Mihaela. Bărbatul, născut într-o sectă periculoasă

„Am omorât o femeie. Veniți să mă luați, nu voi opune rezistență.”

Așa și-a anunțat Francesco Borgheresi crima. În timpul anchetei, trecutul tulbure al fostului militar a fost dezvăluit.

Francesco Borgheresi s-a născut în 1978, în sânul unei secte al cărei stil de viață a șocat o țară întreagă.

„Il Forteto” se prezenta ca fiind o comunitate. Era formată din 33 de membri, în localitatea Forneto, un centru de lângă Calenzano (Florența). Potrivit La Nazione, secta a ajuns în vizorul autorităților pentru abuzuri și violență împotriva minorilor.

Citește și:

„Îmi oferea 30 de milioane să spun că soțul a murit de coronavirus” Familia „decesului 1.027”, mituită de autorități?! Acuzații halucinante la Botoșani

Întemeietorii Il Forteto erau doi iatlieni, Rodolfo Fiesoli, cunoscut sub numele de „Profetul” și Luigi Goffredi, ideologul proiectului.

Secta funcționa după principii socialist-catolice. Cei 33 de membri erau complet izolați de restul societății și formau un nou model de familie, ce nu ținea cont de legăturile de sânge.

În acea idee de comunitate, heterosexualitatea era percepută ca o greșeală. Homosexualitatea, în schimb, era considerată un act al „iubirii pure”, deoarece nu se asocia actului creator, văzut ca un „păcat”.

Cei doi fondatori promovau ideea vieții sociale colective. Astfel, cu timpul, comunitatea s-a transformat într-un centru de primire a minorilor aflați în dificultate: copii cu un trecut familial dificil, cu dizabilități fizice și psihice sau care fuseseră abuzați sexual.

Citește și:

Opt teste! N-are simptome! S-a tratat singur cu Paracetamol și Vitamina C: „Stau internat, așteptând să mă negativez”

Cum i-a așteptat pe polițiști militarul care a executat-o pe Mihaela în parcarea unui supermarket

Mihaela Apostolidis și-a dat ultima suflare într-o mașină parcată în fața unui supermarket de la marginea orașului Cuneo, Italia. Avea 44 de ani.

A tras patru focuri. Trei gloanțe s-au oprit în pieptul Mihaelei, o româncă cu care avea o relație . Cu sânge rece, a pus mâna pe telefon și a sunat la Poliție.

Citește și:

Românii, înapoi în izolare? Scenariul de care ne temeam s-a adeverit! Efectele relaxării au început să apară

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit-o pe Mihaela pe scaunul din dreapta al unui autoturism. Lângă mașină, Francesco Borgheresi.

După ce a primit îngrijiri medicale pentru plaga împușcată de la nivelul brațului, italianul a fost dus la Parchet unde, interogat de procurorul Alberto Braghin, a confirmat că a fost el cel care a ucis-o pe Mihaela Apostolides. Bărbatul a spus că a împușcat-o pe femeie din gelozie.

Citește și:

Când vom auzi ultima oară de „pandemia de coronavirus”? Ziua cu „0 cazuri noi”, anunțată de specialiști

În prezent, românca lucra ca ospătar într-un local de pe via Savona din Cuneo.

„Era o fată nemaipomenită, nu-mi vine să cred că militarul ăla a omorât-o...

Pe el îl cunoșteam din vedere, a venit de câteva ori în localul meu. Mihaela mi-a mărturisit că îl cunoscuse pe când lucra în celălalt restaurant, la Verzuolo.

În această perioadă de urgență sanitară, în timpul căreia restaurantul a fost închis, m-a întrebat dacă poate rămâne într-un apartament pe care îl am deasupra restaurantului, așa că de la începutul lunii martie a locuit acolo. Biata Mihaela, încă nu-mi vine să cred că i s-a întâmplat...”, a spus angajatorul ei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro