Antena Căutare

Șeful Facebook AVERTIZEAZĂ! Ce PERICOL ne paște dacă serviciul nu este lăsat în pace de politicieni

Mark Zuckerberg s-a apărat de ideea potrivit căreia Facebook ar trebui să fie împărțit în mai multe companii mai mici, deoarece deține monopolul. El a spus că acest lucru ar lăsa loc pentru impunerea unei corporații chineze influente, care nu ar avea aceleași „valori americane”.

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, s-a apărat de ideea potrivit căreia compania lui ar trebui să fie împărțită în mai multe companii mai mici, deoarece deține monopolul. El a spus că acest lucru ar lăsa loc pentru impunerea unei corporații chineze influente, care nu ar avea aceleași „valori americane”.

Zuckerberg, care a fost audiat recent în fața Congresului american în privința practicilor companiei sale – mai ales pe tema scurgerilor de informații în cazul Cambridge Analytica - și pe tema monopolului Facebook.

El a spus în aprilie, în fața Congresului american, că Facebook a avut „numeroși competitori”, care se suprapun cu serviciul său în „diferite moduri”.

Mark Zuckerberg, în vârstă de 34 de ani, a fost prezent la două audieri în fața politicienilor americani – disponibilitate despre care el a sugerat că nu ar avea-o și o companie la fel de mare ca Facebook, dar străină.

„Cred că poți pune pariu, dacă guvernul de aici se îngrijorează din această cauză – fie că e vorba despre intervenții în procesul de alegeri sau acte de terorism… Nu cred că companiile chineze vor dori să coopereze la fel de mult și să servească interesului național”, a spus Zuckerberg.

El s-a exprimat și împotriva tendinței SUA de a-și constrânge propriile companii, notând că acest lucru va avea ca rezultat doar eliberarea unui loc pentru competitori străini, mai ales chinezi.

„Ei nu ne împărtășesc valorile”, a subliniat Zuckerberg.

Maica Tereza ar vărsa lacrimi amare! SCANDAL HALUCINANT la adăposturi ale ei pentru copii. O călugăriță a fost arestată... Doi copii, victime ale atacului unui rechin! Primul caz în ultimii 70 de ani din New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x