Antena Căutare

Semn de omagiu al Prinţului William pentru victimele Holacaustului

Prinţul William, in cadrul vizitei sale oficiale in Israel si Teritoriile Palestiniene, a ajuns luni la Tel Aviv. Ducele este primul membru al casei regale britanice are a facut o vizita oficiala pe aceste meleaguri, fiind cazat la inceputul calatoriei la Ierusalim.

Prinţul William, în cadrul vizitei sale oficiale în Israel şi Teritoriile Palestiniene, a ajuns luni la Tel Aviv. Ducele este primul membru al casei regale britanice are a făcut o vizită oficială pe aceste meleaguri, fiind cazat la începutul călătoriei la Ierusalim.

Ducele de Cambridge aflat la Memorialul Holocaustului unde se află şi mormântul străbunicii sale Alice a Greciei, recunoscută de Israel ca fiind apărătoare a evreilor în cel De-al Doilea Război Mondial, a depus o coroană de flori şi a păstrat un moment de reculegere.

Semn de omagiu al Prinţului William pentru victimele Holacaustului

Pe capul Prinţului William a purtat în tot acest timp o kipa, simbol tradiţional evreiesc al supunerii faţă de Dumnezeu şi al respectului purtat victimelor Holocaustului.

Prințul Wiliam va sta în camera în care a stat și Donald Trump în timpul vizitei din Ierusalim!... Alertă cu bomba într-un hotel. Zona a fost evacuată! Ce se întâmplă în acste momente la fața locului, în Rostov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x