Căutare Live

Serverele Agentiei Spatiale Europene, sparte de un hacker roman

Site-ul Agentiei Spatiale Europene (ESA) a fost spart duminica de un binecunoscut hacker roman, care isi spune TinKode si care in trecut a intrat pe serverele marinei regale britanice, ale armatei SUA si chiar ale NASA.


"TinKode" sustine ca a trimis un e-mail catre ESA, care are sediul la Paris, in care si-a anuntat prompt atacul, informeaza realitatea.net. El ar fi vrut sa marcheze astfel aniversarea intoarcerii cu bine pe Pamant, la 17 aprilie 1970, a navetei Apollo, dupa esecul acesteia de a ajunge pe Luna.

Agentia Spatiala Europeana a confirmat ulterior atacul, dar a spus ca site-ul principal nu a fost afectat si nici reteaua sa interna, in schimb au fost compromise cateva servere FTP folosite de cercetatori din organizatii partenere pentru a face schimb de date. "Serverele afectate au fost inchise, securitatea a fost sporita, iar partenerii au fost anuntati", a declarat un purtator de cuvant de la ESA.

sursa:Jurnalul.ro

"New York Times" si "Los Angeles Times" recompensate cu cate doua premii Pulitzer... VIDEO! Spectacol comunist in Coreea de Nord - Sarbatoare magica de ziua lui Kim Il Sung!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri