Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Sexul in grup, recomandat femeilor musulmane

Clubul sotiilor obediente din Malaezia produce noi controverse dupa ce a publicat un ghid sexual care incurajeaza sexul in grup.

Cartea are 115 de pagini si sugereaza ca barbatii musulmani pot intretine relatii sexuale simultan cu toate sotiile lor. Conform legii islamice, un barbat poate avea pana la patru sotii, daca are cu ce sa le intretina.

Nu este prima data cand Clubul sotiilor obediente provoaca asemenea controverse. In iunie, la formarea grupului, una din cele 1000 de membre a declarat ca o femeie trebuie sa fie in pat "o prostituata de prima clasa" pentru ca barbatul ei sa nu caute satisfactie sexuala cu alte femei.

Ratna Osman, directoarea grupului "Surorile Islamului" a afirmat despre Clubul sotiilor obediente ca "in afara de a vorbi despre supunerea femeii in fata barbatului si despre cum sa ii ofere cel mai bun sex, nu au nimic concret cu care sa contribuie societatii".

Grupurile si asociatiile din Malaezia care promoveaza drepturile femeilor au categorisit manualul sexual drept un "truc ieftin" pentru a atrage interesul presei locale si internationale, multi considerand sfatul din carte o insulta la adresa drepturilor fundamentale ale omului.

Foto: Dailymail.co.uk

Recomandari