Antena Căutare

Și-a înjunghiat iubitul italian din cauza geloziei. Era mult prea gelos și femeia nu a mai suportat

O româncă stabilită în Italia și-a înjunghiat iubitul italian în vârstă de 74 de ani. Bărbatul era mult prea gelos, iar femeia nu mai suporta acuzele pe care le primea zilnic.

O româncă stabilită în Italia și-a înjunghiat iubitul italian în vârstă de 74 de ani. Bărbatul era mult prea gelos, iar femeia nu mai suporta acuzele pe care le primea zilnic.

Incidentul a avut loc în Foggia, Italia, paramedicii au intervenit pe Via San Severo pentru a salva un bărbat care a fost înjunghiat de iubita sa, în partea stângă.

Românca a fugit dar a fost găsită rapid de către autorități, și-a mărturisit gestul, chiar a indicat cuțitul cu care l-a atacat pe bărbat. Tânăra a declarat că l-a înjunghiat pe bărbat din cauza geloziei excesive, pe care nu o mai suporta. Bătrânul era foarte gelos și o acuza frecvent pe femeie că se culcă cu alți bărbați.

I-a dat câteva filme și după l-a înjunghiat

Femeia a plecat în cursul zilei de acasă după ce se certase cu iubitul din cauza geloziei. Când s-a întors acasă, în jurul orei 06:00, în stare de ebrietate și-a adus aminte de ceartă și l-a trezit pe italian.

Românca a început să îi adreseze jigniri, iar în momentul în care bărbatul a dorit să reacționeze , aceasta a scos cuțitul și l-a înjunghiat lateral. Imediat după agresiune, femeia a vrut să își trateze iubitul, însă când a observat că situația se agravează a fugit de acasă.

Turiștii blocați în Grecia vor putea ajunge acasă. Programul navelor de transport a fost publicat de către autoritățile ... Doi suedezi sunt suspectaţi în legătură cu explozia la sediul administraţiei fiscale de la Copenhaga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x