Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Merită închisoarea pe viață? Povestea tinerei care și-a ucis violatorul. „L-am rugat să mă lase în pace”

O tânără din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 19 ani, riscă închisoarea pe viață, după ce l-a ucis pe bărbatul care a abuzat-o sexual timp de doi ani.

Și-a ucis violatorul, iar acum riscă închisoarea pe viață

Chrystul Kizer a fost exploatată sexual timp de doi ani de către Randy Volar, care a mai abuzat de-a lungul vieții și alte fete. Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, când aceasta avea vârsta de 16 ani.

Timp de doi ani, Chrystul a fost abuzată sexual, iar în iunie 2018, imediat după ce a fost agresată, tânăra l-a împușcat de două ori în cap, apoi i-a incendiat trupul. Ulterior, aceasta a părăsit locul crimei cu mașina victimei.

În fața anchetatorilor, tânăra și-a recunoscut crima, ocazie cu care aceștia au descoperit faptul că Randy Volar a fost arestat cu patru luni înainte de deces pentru acostarea unor copii.

Avocații tinerei doresc să apeleze la o lege a statului Wisconsin cu ajutorul căreia victimele traficului de persoane ar putea fi achitate dacă se poate dovedi faptul că crima a fost din cauza faptului că au fost exploatate sexual. Un judecător, a decis, însă că în cazul tinerei această lege nu poate fi aplicată, iar aceasta ar putea fi acuzată de omor calificat.

Tânăra l-a întâlnit pe bărbat prin intermediului unui site de escorte închis înter timp. Cei doi s-au întânit de câteva ori, iar el a început să aibă pretenții din ce în ce mai mari și ciudate. Aceasta a încercat să se distanțeze de bărbat deoarece începuse o relație amoroasă, însă acest lucru a reușit doar să îl enerveze, amenințând-o cu moartea.

În ziua crimei, Chrystul a mers acasa la bărbat, au mâncat pizza, au fumat, iar după un timp aceasta a început să se simtă rău și a realizat faptul că a fost drogată. Ulterior, bărbatul a violat-o, din aceasta cauză tânăra a scos pistolul și l-a împușcat pe bărbat.

„Am încercat să scap de el, dar eram amețită și am căzut pe jos, iar el a sărit pe mine. L-am rugat să mă lase în pace, pentru că voiam să-mi schimb viața, dar el a rupt hainele de pe mine”, a declarat tânăra.

Recomandari