Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Și-a filmat copilul cu câteva ore înainte de a-l ucide. Mărturiile cutremurătoare ale fotbalistului, după crimă: „Nu l-am iubit niciodată, de când s-a născut” - VIDEO

Detalii tulurătoare ies la iveală despre ultimele ore din viața băiețelului de cinci ani, suspect de coronavirus, ucis de propriul tată, fotbalistul Cevher Toktaş.

Și-a filmat copilul cu câteva ore înainte de a-l ucide. Mărturiile cutremurătoare ale fotbalistului, după crimă

Ultimele imagini cu micuțul Kasim au fost filmate chiar tatăl său. Cu câteva ore înainte de a-și ucide copilul, Cevher Toktaş, fotbalistul turc al echipei Bursa Yildirim Spor, a ieșit cu băiețelul la plimbare.

Pe 23 aprilie, Kasim a fost dus la spital de tatăl său, cu febră mare şi probleme de respiraţie, cei doi fiind internaţi de teama contractării coronavirusului. La două ore de la internarea în spital, Kasim s-a stins din viaţă.

„I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc”

La zece zile de la moartea celui mic, Cevher Toktaş s-a predat la poliţie şi a dezvăluit ce s-a întâmplat în spital.

„I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic”, a mărturisit Toktaş.

Și-a ucis copilul pentru că nu îl iubea

Toktaş nu a recurs la acest gest deoarece se temea de coronavirus, ci pentru că pur şi simplu nu-şi iubea copilul. Cel puțin, asta le-a declarat anchetatorilor.

„Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acest, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică”, le-a spus fotalistul de 32 de ani poliţiştilor.

Cevher Toktaş riscă închisoarea pe viaţă. Trupul micuţului Kasim va fi exhumat pentru autopsie.

Recomandari