Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Și-a împușcat accidental ginerele când acesta i-a făcut o surpriză de ziua lui: „Trebuie să ne rugăm pentru această familie pentru că nu îmi pot imagina prin ce trec”

Christopher Bergan, în vârstă de 37 de ani, a zburat săptămâna trecută din Norvegia în Florida pentru a-l surprinde pe socrul său, Richard Dennis, la 62 de ani. Cu toate acestea, potrivit autorităților, calendarul și circumstanțele precare au dus la un „accident oribil” la domiciliul lui Dennis din Florida. Din păcate, Bergan a murit la fața locului înainte ca serviciile de urgență să poată ajunge la el.

Christopher Bergan, în vârstă de 37 de ani, a zburat săptămâna trecută din Norvegia în Florida pentru a-l surprinde pe socrul său, Richard Dennis, la 62 de ani. Cu toate acestea, potrivit autorităților, calendarul și circumstanțele precare au dus la un „accident oribil” la domiciliul lui Dennis din Florida. Din păcate, Bergan a murit la fața locului înainte ca serviciile de urgență să poată ajunge la el.

Într-o conferință de presă, șeriful județului Santa Rosa Bob Johnson a declarat: „Nu poți spune cu adevărat nimic împotriva domnului Dennis pentru că a făcut ce a făcut. Cred că a fost doar un accident oribil care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată”.

Cu aproximativ două ore înainte de incident, Dennis s-a certat cu o altă rudă, care aparent, bătea în ușă timpul altercației. După plecarea rudei, Bergan a folosit „același tip de bătaie” în ușa din spate a lui Dennis, pentru a-l surprinde de ziua lui.

Tânărul de 62 de ani a răspuns la ușă în timp ce era înarmat cu o armă și a fost șocat de Bergan, care ar fi sărit afară în timp ce făcea un zgomot pentru a-l surprinde pe Dennis. Bergan a fost împușcat în piept și a murit instantaneu, relatează HuffPost. Bergan locuia în Florida, dar recent s-a mutat în Norvegia împreună cu soția sa, fiica lui Dennis.

Și-a împușcat accidental ginerele când acesta i-a făcut o surpriză de ziua lui:  „Trebuie să ne rugăm pentru această familie pentru că nu îmi pot imagina prin ce trec”

Șeriful Johnson a spus: „Trebuie să ne rugăm pentru această familie pentru că nu îmi pot imagina prin ce trec”.

Incidentul tragic vine la aproape o lună după ce o mamă din Ohio și-a împușcat accidental propria fiică când fiica sa a încercat să o surprindă întorcându-se acasă devreme de la colegiu.

Tânăra de 18 ani se întorsese acasă împreună cu iubitul ei și voia să o surprindă pe mama ei. Mama, însă, a crezut că sunt niște hoți la ea in casă. Când fiica a intrat în dormitorul mamei sale, mama a tras o singură lovitură dintr-un pistol, care a lovit cotul fiicei sale. Abia după aceasta, mama și-a dat seama în cine a tras.

La vremea respectivă, șeful Norman al Poliției Girard a declarat pentru WFMJ: „Dacă știi că cineva are o armă pentru protecție și nu te așteaptă - anunță când intri în casă sau chiar dacă te trezești pentru a bea apă în toiul nopții, anunță”.

Recomandari