Live acumFilm: Omul cu masca de fier
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

A aflat o veste bombă despre soacra lui, apoi și-a omorât soția și s-a sinucis! Un chiriaș a suferit șocul vieții lui! Cum i-a găsit. „Copilul lor dormea”

Un bărbat din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și-a sugrumat soția până a omorât-o, iar apoi s-a sinucis, prin spânzurare, în timp ce fiul lor în vârstă de doi ani dormea în pătuțul lui. Întreaga tragedie a pornit de la… Soacră.

A aflat o veste bombă legată de soacra lui, așa că și-a omorât soția, apoi s-a sinucis! Un chiriaș a suferit șocul vieții lui! Cum i-a găsit. „Copilul lor dormea”

Bărbatul, Kiril Nemcev, în vârstă de 32 de ani, și-a tacat soția, Lana Nemceva, în vârstă de 33 de ani, după ce au început să se certe. Ea voia ca mama ei să se mute în locuința lor. El nici nu voia să audă ca soacra lui să trăiască în aceeași casă cu el.

Un chiriaș pe care îl aveau cei doi soți a descoperit tragedia, când s-a întors la locuința celor doi. Pe bărbat l-a găsit inconștient, în holul casei, iar pe soția acestuia a găsit-o fără suflare, pe podeaua din baie.

Crimă teribilă în Capitală. Mamă a trei copii a fost ucisă în casă de propriul soț. ”A spălat cuțitul, s-a schimbat de haine și a plecat”

Bărbatul, care ar fi suferit de anxietate, avea și o rană provocată de un cuțit, în zona stomacului. Cuțitul a fost găsit în baie, lângă soția lui. Se crede că femeia l-ar fi atacat, înainte ca el să o sugrume.

Pe durata întregii tragedii, copilul în vârstă de doi ani al celor doi dormea liniștit în camera lui. Băiatul este în stare bună. Nu a fost precizat în grija cui va rămâne copilul, după moartea părinților lui.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro