Antena Căutare

Și-a violat propria fiică, vreme de 20 de ani, inclusiv nepoata, și a făcut șase copii cu ea. Ce a pățit ”tatăl monstru”

Și-a violat propria fiică, inclusiv nepoata, și a făcut șase copii cu ea. Ce a pățit ”tatăl monstru”

Și-a violat propria fiică, vreme de 20 de ani, inclusiv nepoata, și a făcut șase copii cu ea. Ce a pățit ”tatăl monstru”.

Un tată din Marea Britaanie, care și-a violat propria fiică timp de 20 de ani la rând și a făcut șase copii cu ea a primit 40 de ani de închisoare. Bărbatul este acuzat că și-a violat și propria nepoată. Acesta făcea parte dintr-un grup satanist.

Bărbatul este acuzat și că și-ar fi pus un asociat să întrețină relații intime cu ea, în timp ce el se uita.

În plus acesta i-a controlat viața victimei sale pentru mai bine de 20 de ani, manipulând-o și abuzând-o în mod sistematic.

Bărbatul, care nu poate fi numit, din motive legale, a fost condamnat la 40 de ani de închisoare de către Tribunalul Swanesa Crown, UK.

Și-a violat propria fiică, vreme de 20 de ani, inclusiv nepoata, și a făcut șase copii cu ea. Ce a pățit ”tatăl monstru”

barbat

Inculpatul, care locuiește în sud-vestul Țării Galilor, dar care nu poate fi numit pentru a proteja anonimatul, a negat cele 36 de acuzații de viol și unul de agresiune sexuală, dar a fost condamnat la toate acuzațiile săptămâna trecută în urma procesului.

Pârâtul a început să abuzeze și să-i violeze prima victimă când avea doar 14 ani - în câteva luni, aceasta era însărcinată cu primul său copil.

Victima a trecut prin nouă sarcini în timpul anilor ei de abuz, rezultând șase copii din testele ADN. De asemenea, el a violat și abuzat o altă fiică în perioada adolescenței, dar ulterior a plecat de acasă și s-a îndepărtat de el.

Update: Război pe străzile din Barcelona! 182 de răniţi şi 83 de persoane reţinute... Caz șocant! A devenit tată la 11 ani, după ce a fost abuzat în mod repetat de propria dădacă: femeia și-a primit acum se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x