Live acumAnimatie: Ferdinand
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Și-au încuiat bebelușul în mașina încinsă ca un cuptor și au plecat la cumpărături! Copilașul a fost salvat în ultimul moment: „Gata, gata, e totul bine!” - VIDEO

Salvare la limită, pentru un bebeluș de doar șapte luni. A fost scos din mașina transformată în cuptor, în care fusese abandonat de mamă și bunică, de un polițist care i-a auzit țipetele de disperare. Imaginile emoționante au făcut înconjurul lumii.

Captură video

Salvare la limită, în Statele Unite. Un poliţist a reuşit să scoată un copil de șapte luni din maşina în care a fost lăsat singur pe o căldură infernală.

Bărbatul nu a stat mult pe gânduri. La vederea copilului în lacrimi, a spart cât mai rapid unul dintre geamurile maşinii şi a deschis portiera.

Poliţistul a desfăcut apoi centura bebeluşului şi l-a curăţat şi ajutat să se hidrateze.

„E în regulă, e în regulă. S-a rezolvat totul. Ce ai păţit? Ştiu...știu”, i-a spus polițistul, încercând să îl liniștească pe cel mic.

Mama a lăsat micuţul în maşină cât s-a dus la cumpărături cu bunica acestuia şi cu ceilalţi doi fraţi mai mari. Cazul va fi investigat de Serviciul pentru Protecţia Copilului. În ultimii doi ani, în Statele Unite au murit peste 50 de copii de insolaţie.

Recomandari