Antena Căutare

Și-au lăsat copilul cu o bonă și au instalat o cameră video secretă. Când au văzut ce se întâmpla în absența lor au fost șocați - Foto

Doi părinți britanici și-au lăsat copilul în vârstă de opt ani acasă împreună cu o bonă, după ce au instalat camere de supraveghere în casă. Când s-au întors și au văzut înregistrările, cei doi au fost șocați.

Doi părinți britanici și-au lăsat copilul în vârstă de opt ani acasă împreună cu o bonă, după ce au instalat camere de supraveghere în casă. Când s-au întors și au văzut înregistrările, cei doi au fost șocați.

Samantha Robson, în vârstă de 39 de ani, din Macclesfield, Cheshire, a cunoscut-o pe această bonă în 2013, când fiul ei avea doi ani. În timp, ea s-a împrietenit cu bona și i-a oferit chiar și o cheie la locuința ei.

Însă, la începutul anului 2917, coafeza Samantha Robson și soțul ei, Mark, în vârstă de 38 de ani, au observat că au început să le dispară bani din casă, din diferite portofele pentru economii, fără să își poată explica motivul. Cei doi au decis să își instaleze camera de spraveghere în casă pentru a afla cine le fură banii.

Cei doi părinți au fost șocați să descopere că bona era cea care le fura bani din casă, chiar și din portofelul copilului lor. Ea le-a furat în total 1.390 de lire sterline.

„Când am observat că încep să dispară bani, m-am gândit că cineva îmi fură din portofel la serviciu. Ea m-a încurajat să îmi dau demisia, spunându-mi că nu ar putea lucre într-un loc în care există un hoț”, a povestit Samantha Robson.

„Când am verificat înregistrările video din casă, mi s-a tăiat răsuflarea. Am văzut cum scotocea în portofelul fiului meu”, a mai spus femeia.

Ea și soțul ei au denunțat bona la poliție, iar aceasta a fost arestată în august 2017. Cei doi părinți au decis să spună această poveste la doi ani de la incident și să publice imagini cu bona în timp ce le fura din casă.

Un bebeluș a fost găsit mort în mașină, după ce mama sa l-a lăsat singur mai multe ore! Afară erau peste 30 de grade... Coaliţia de dreapta-extremă dreapta din Austria se rupe prin retragerea miniştrilor FPÖ din Guvern, în urma Ibiza-gate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x