Antena Căutare

Sindicat francez: Muncitorii au votat pentru oprirea producţiei la rafinăria Grandpuits a grupului Total

Membrii sindicatorului francez CGT au votat luni pentru oprirea producţiei la rafinăria Grandpuits a grupului Total, în cadrul protestelor legate de planul de reformă a pensiilor al guvernului, a declarat luni un oficial al sindicatului, transmite Reuters.

”S-a luat decizia opririi producţiei la Grandpuits, dar cu o majoritate strânsă. Conducerea a cerut o oră de gândire”, a spus oficialul.

Angajaţii rafinăriei Lavera a grupului PetroIneos, cu o producţie de 201.000 de barili pe zi, au oprit duminică activitatea, după un vot similar în sindicatul CGT.

Ministerul francez al Mediului şi Energiei a anunţat luni că aprovizionarea cu carburant a benzinăriilor decurge normal, în pofida apelurilor sindicatului CGT de a opri producţia rafinăriilor.

Ministerul a adăugat că toate rafinăriile franceze lucrează, în pofida grevelor.

”Toate rafinăriile din Franţa continentală continuă să producă, şase din şapte rafinării efectuând livrări în mod normal”, a anunţat ministerul într-un comunicat.

Sursa : news.ro

Fiul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi afirmă că s-a făcut dreptate în cazul asasinării tatălui său... Credit Suisse recunoaşte un al doilea caz de supraveghere a unui fost director, adâncind o criză de spionaj din cadrul g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x