Antena Căutare

Șocant! O femeie s-a sinucis pentru că logodnica fiului său era prea scundă! N-a suportat înălțimea viitoarei nore

În vârstă de 47 de ani, doamna Lin, aşa cum era cunoscută, a fost găsită înecată într-un rău din centrul Chinei, pe 17 noiembrie. Soţul ei a fost salvat în ultima secundă, după ce a încercat să se sinucidă, la vederea trupului neînsufleţit al femeii.

În vârstă de 47 de ani, doamna Lin, aşa cum era cunoscută, a fost găsită înecată într-un rău din centrul Chinei, pe 17 noiembrie. Soţul ei a fost salvat în ultima secundă, după ce a încercat să se sinucidă, la vederea trupului neînsufleţit al femeii.

Din investigaţiile autorităţilor, se pare că femeia şi-a pus capăt zilelor din cauza înălţimii viitoarei nore. Potrivit zvonurilor, se pare că ar fi vorba despre pretenţiile ridicate ale tinerei, din partea fiului.

Tânăra i-ar fi cerut daruri scumpe, iar femeia nu şi-a putut permite niște cheltuieli atât de mari. Viitoarea mireasă le-ar fi cerut socrilor o maşină.

Într-o postare oficială online, autorităţile au declarat că femeia s-a sinucis deoarece era extrem de nefericită din cauza logodnicei fiului său.

Imagini cu puternic impact emoțional! O româncă a fost sechestrată și torturată timp de 10 ani în Italia... Cel puțin 235 de morți și 125 de răniți într-un atac produs în Peninsula Sinai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x