Antena Căutare

Un reality show din China dezvaluie ultimele ore ale detinutilor condamnati la moarte

Un reality show sinistru ii tintuieste pe chinezi in fata televizoarelor. Emisiunea dezvaluie ultimele ore ale detinutilor condamnati la moarte. Cu o audienta de peste 40 de milioane de telespectatori, show-ul starneste indignarea activistilor pentru drepturile omului.

In fiecare vineri, 40 de milioane de chinezi se aseaza in fata televizorului pentru emisiunea, "Interviuri inainte de executie". Privesc ca hipnotizati reportajele despre ultimele momente ale condamnatilor la moarte. Le urmaresc gesturile si reactiile disperate, pline de regrete.

Realizatoarea controversatului reality-show este jurnalista Ding Yu. Cei pe care ii aduce in fata camerei video sunt exclusiv detinuti condamnati pentru crima. Si-a castigat astfel supranumele de "frumoasa si bestiile".

Pana acum, peste 200 de criminali au fost protagonistii emisiunii. Oficialii chinezi spun ca show-ul televizat este binevenit si ca ii poate speria pe potentialii infractori. Criticii acuza, insa, ca se face spectacol si audienta de pe urma chinurilor condamnatilor. Ziarista Ding Yu dezminte dar recunoaste ca nu are o meserie usoara.


Japonia: Un an de la seismul urmat de tsunamiul ucigas... Site-ul Vaticanului, atacat pentru a doua oara de hackerii Anonymous...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x