Antena Căutare

Un soț înșelat a primit despăgubiri de 750 de mii de dolari de la amantul soţiei sale! "Furtul soției se penalizează!"

Sentinţă neobişnuită în Statele Unite.Un american a obţinut despăgubiri de 750 de mii de dolari de la amantul soţiei sale. Motivarea sentinţei este foarte interesantă. Infracţiunea penalizată este furt şi se bazează pe o lege britanică din secolul al XIX-lea, pe când femeia era considerată proprietatea bărbatului.

Sentinţă neobişnuită în Statele Unite. Un american a obţinut despăgubiri de 750 de mii de dolari de la amantul soţiei sale. Motivarea sentinţei este foarte interesantă. Infracţiunea penalizată este furt şi se bazează pe o lege britanică din secolul al XIX-lea, pe când femeia era considerată proprietatea bărbatului.

Pe baza acesteia, păgubitul şi-a acuzat rivalul că i-a distrus căsnicia şi a cerut să îi plătească daune pe care judecătorul le-a acceptat. Cea mai mare sumă câştigată vredoată în instanță într-un astfel de caz este de aproape 9 milioane de dolari.

Cazul care face înconjurul lumii. Patru traficanți de droguri au salvat de la înec polițiștii care îi urmăreau să-i ares... Primul loc în aer liber, de promenadă, unde a fost interzis fumatul. Lista cu amenzi, făcută publică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x