Antena Căutare

Spaga regala: Ducesa de York a recunoscut ca a primit mita si isi cere scuze

Sarah Ferguson, fosta sotie a printului Andrew al Marii Britanii si protagonista unuia dintre cele mai mari scandaluri in care a fost implicata Casa Regala britanica, si-a cerut public scuze pentru "scaparea de judecata". Ducesa de York a fost filmata recent in timp ce solicita 500.000 de lire ca sa inlesneasca accesul la printul Andrew, fostul ei sot, pentru mai multi oameni de afaceri.

Potrivit Reuters, ducesa de York a declarat ca regreta situatia creata si prejudiciile de imagine pe care le-a adus Casei Regale.

"Imi pare sincer rau pentru aceasta situatie jenanta pe care am creat-o", a afirmat ducesa de York intr-un comunicat de presa. "Este adevarat ca situatia mea financiara este una precara, dar asta nu poate constitui o scuza pentru scaparea mea de judecata. Regret nespus acest episod", a adaugat Sarah Ferguson.

Fostul sot al ducesei de York, printul Andrew, al doilea copil al Reginei Elizabeta si al patrulea mostenitor al tronului, a negat orice fel de implicare in acest incident.

Sarah Ferguson a fost filmata de un reporter in timp ce primea bani ca sa intervina pe langa print. Flagrantul a fost pus la cale de reporterii cotidianului News of the World. Ferguson a acceptat suma de 40.000 de dolari si a cerut sa primeasca inca 500.000 de lire ulterior, spunand ca l-ar fi putut convinge pe printul Andrew sa-l ajute pe reporterul sub acoperire.

Ducele si Ducesa de York au divortat in 1996, dar au ramas prieteni apropiati. Potrivit presei britanice, ducesa de York, in varsta de 50 de ani, este in pragul falimentului, pentru a doua oara de la despartirea de printul Andrew.

Val de sinucideri in China: Opt tineri si-au luat viata in timpul orelor de munca... Studiu: Balenele si delifinii merita "drepturi umane" datorita inteligentei lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x