Antena Căutare

Specialiștii avertizează despre o catastrofă mondială inevitabilă: ,,Peste 100 de orașe mari vor fi înghițite de apă"

Declarațiile și argumentul unui glaciolog și climatolog canadian creează controverse și declanșează avertismente globale. 

Un expert avertizează că urmează o catastrofă inevitabilă care se va solda cu dispariția a 100 de orașe importante pentru economia lumii! Declarațiile și argumentul unui glaciolog și climatolog canadian creează controverse și declanșează avertismente globale. Shawn Marshall spune că unele orașe sunt pe cale să dispară ca urmare a creșterii nivelului mării.

Expertul a declarat marți, 21 noiembrie, că cel puțin 100 de orașe vor dispărea treptat atunci când nivelul mării va crește ca urmare a topirii glaciare și a schimbărilor climatice.

Marshall subliniază că locuitorii orașelor și comunităților de pe coastă vor fi forțați să migreze în locuri mai sigure, deoarece sunt predispuși să dispară și este un fenomen inevitabil și ireversibil.

Potrivit estimărilor sale, până în secolul următor majoritatea acestor orașe vor dispărea, iar cele care vor fi ferite de dezastru, vor trebui să primească refugiații și pe cei afectați cărora le va lua câțiva ani pentru a-și restabili viața.

Glaciologul a subliniat că principalele orașe din lista de o sută sunt Rio de Janeiro, Cartagena, San Andrés, Londra, New York, Miami, Beijing și Shnagai. Acestea nu sunt singurele, deoarece probabilitatea dispariției Canadei, a Rusiei, a Norvegiei și a Groenlandei cauzează alertă..

Pentru America Latină, pronosticul fatal nu este exclus deoarece Peru este, de asemenea, una dintre țările condamnate.

Ce șofer! Un tânăr și-a pierdut permisul de conducere la doar 49 de minute după ce îl obținuse... Mii de persoane evacuate după o erupție puternică a Vulcanului Foc din Guatemala. Imagini video înfricoșătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x