Antena Căutare

Statul New York anulează alegerile prezidenţiale primare, din cauza pandemiei de coronavirus

Statul New York a anulat luni alegerile prezidenţiale primare, care fuseseră deja amânate de la sfârşitul lunii aprilie pentru date de 23 iunie, din cauza îngrijorărilor că scrutinul ar fi un risc inutil în timpul pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

În condiţiile în care fostul vicepreşedinte american Joe Biden este prezumtivul nominalizat din partea Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale din acest an, unul dintre cei doi reprezentanţi ai partidului în Comisia Electorală a statului New York a declarat că ar fi ”inutil şi frivol” să se organizeze nişte alegeri fără contracandidaţi într-un stat care se află în epicentrul epidemiei de coronavirus.

Preşedintele republican Donald Trump vrea să obţină al doilea mandat la Casa Albă, în alegerile din 3 noiembrie.

Ultimul rival al lui Biden, senatorul Bernie Sanders, şi-a suspendat campania pe 8 aprilie. Sanders spera să fie înscris în ultimul scrutin primar pentru ca susţinătorii săi progresişti să aibă posibilitatea să aleagă delegaţi care să influenţeze platforma partidului.

Sursa : news.ro

Cercetători din New York lucrează la cartografierea genomului noului coronavirus, pentru a urmări mai uşor viitoarele ep... Aproape un milion de contaminări în SUA, unde bilanţul covid-19 creşte cu 1.303 morţi la 56.000 de decese; Trump vrea s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x