Antena Căutare

Străzile unui oraș din Mexic, acoperite cu gheață la 30 de grade Celsius: ”Și ne mai întrebăm dacă schimbările climatice sunt reale!”

O furtună puternică cu grindină a adus tone de gheață pe străzile unui oraș din Mexic, în care temperaturile din termometre urcă, de cele mai multe ori, la peste 30 de grade Celsius. 

O furtună puternică cu grindină a adus tone de gheață pe străzile unui oraș din Mexic, în care temperaturile din termometre urcă, de cele mai multe ori, la peste 30 de grade Celsius.

Șase suburbii ale orașului Guadalajara, Mexic, au fost acoperite de straturi groase de gheață, în urma unei furtuni puternice. Deși stratul de gheață a atins, în anumite locuri, chiar și o grosime de până la 1, 5 metri, iar vehiculele au fost, pe jumătate, îngropate în mormanele de gheață, nicio persoană nu a fost rănită, potrivit informațiilor furnizate de autoriăți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: De aici vine Apocalipsa! Ultimele cercetări arată că Pământul se îndreaptă spre dezastru!

Potrivit oficialilor locali, în zonă s-au înregistrat și inundații, iar mai mulți copaci au fost căzuți, dar nimeni nu a fost rănit.

Fenomenul i-a lăsat fără cuvinte pe oameni, iar autoritățile au scos pe străzi unitățile de protecție civilă ca să intervină pentru degajarea arterelor în care trăiesc aproape cinci milioane de oameni.

De asemenea, furtuna puternică a distrus aproape 200 de locuințe și zeci de autovehicule, însă nicio persoană nu a fost rănită.

Citește și: Fenomen periculos în 2019! Oamenii de știință sunt în stare de alertă! Ce se întâmplă

În general, în Guadalajara, media temperaturilor este de 30 de grade Celsius și niciuna din ploile cu grindină din trecut nu au fost atât de puternice ca cea de acum.

”Și ne mai întrebăm dacă schimbările climatice sunt reale. Acestea sunt fenomene cum nu s-au mai văzut până acum!”, a mai spus guvernatorul statului, Enrique Alfaro.

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anunţat că sistemul rusesc de rachete S-400 va fi livrat în 10 zile... Poliţia din Paris, criticată aspru după ce a folosit spray paralizant împotriva unor activişti ecologiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x