Antena Căutare

STRIGĂTOR LA CER! O femeie a primit 16 ani de închisoare, după ce a mers la cumpărături cu bebelușul mort, în geantă. Singurul regret al mamei: „Nu trebuia să îmi cumpăr lenjerie sexy în acea zi”

Tiona Rodriguez, de 21 de ani, a reușit să şocheze cu gestul ei demn de filmele horror. Vânzătorul unui magazin de lenjerie intimă a făcut o descoperire macabră, după ce femeia i-a trecut pragul.

Tiona Rodriguez, de 21 de ani, a reușit să şocheze cu gestul ei demn de filmele horror, pentru care, acum, a fost condamnată la 16 ani de închisoare. Vânzătorul unui magazin de lenjerie intimă a făcut descoperirae macabră, după ce femeia i-a trecut pragul.

După ce a născut în timpul unei petreceri în toaleta unui prieten, Tiona, în vârstă, atunci, de 17 ani, şi-a ucis copilul şi l-a băgat în geantă, încercând să-și ascundă oribila faptă și să se poată bucura în continuare de petrecere, scrie thesun.co.uk.

După o săptămână, mergând la cumpărături, unul dintre vânzători a simţit mirosul respingător şi i-a cerut să îi arate geanta. În fața autorităților, tânăra şi-a recunoscut fapta.

Singurul regret al mamei: „Nu trebuia să îmi cumpăr lenjerie sexy în acea zi cu ghinion”.

Teroare în Londra! Cel puțin patru morți și zeci de răniți, în urma unei explozii: "Clădirea a bubuit, pur și simpl... DRAMĂ. 9 MORȚI și mai multe persoane internate de urgență în spital. Bilanțul este înfiorător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x