Antena Căutare

SUA: Cel putin 25 de morti intr-o mina din Virginia de Vest

Cel mai grav accident din sectorul minier al Statelor Unite ale Americii din ultimii 25 de ani a avut loc luni seara intr-o mina de carbune din statul West Virginia. Cel putin 25 de angajati si-au pierdut viata, insa autoritatile se asteapta ca numarul acestora sa ajunga la 28.

O explozie puternica datorata acumularii de gaze (in special de metan) a fost motivul tragediei. Pe langa cele 25 de victime despre care se stie sigur ca au decedat, exista inca alti trei muncitori care se aflau si mai jos, in subteran, de cei 25 decedati, si despre care sefii minei inca nu stiu nimic, dar despre care se presupune ca nu mai sunt in viata.

Este cel mai grav accident de mina din SUA dupa cel care a avut loc in decembrie 1984, in statul Utah, atunci cand au murit 27 de mineri.

In total, mina in care a avut loc accidentul de luni numara 200 de angajati. Operatiunile de scoatere a trupurilor din subteran a fost oprita in aceasta dimineata, dupa ce s-a constatat ca nivelul de metan din galerii este inca periculos.

Proces pentru o pacaleala de 1 Aprilie.... Amenda-record: NHTSA cere sanctionarea Toyota cu 16,4 milioane de dolari pentru problema la pedala de acceleratie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x