Antena Căutare

SUA: Doua elicoptere s-au prabusit in timpul unui antrenament. Patru militari, ucisi

Patru militari americani si-au pierdut viata luni seara dupa ce doua elicoptere ale armatei s-au prabusit intr-o zona de antrenament din statul Washington (nord-vestul SUA), au anuntat responsabili militari, informeaza AFP.

Imediat a fost deschisa o ancheta privind circumstantele in care s-a produs acest accident, in care au fost implicate doua elicoptere OH-58 Kiowa de recunoastere, intr-o zona de antrenament situata la sud-vest de baza Lewis-McChord, in apropiere de Tacoma, a declarat luni seara un purtator de cuvant al bazei militare.


Victimele nu au fost imediat identificate, urmand ca familiile acestora sa fie anuntate.

Se pare insa ca nu vremea nefavorabila s-ar fi aflat la originea acestui accident, survenit in conditii meteorologice bune. Pentru moment, nu se stie exact daca cele doua elicoptere s-au ciocnit sau s-au prabusit separat.

Baza Lewis-McChord este una dintre cele mai mari din tara, avand circa 100.000 de militari si personal civil.

sursa: Jurnalul

Politia pakistaneza a eliberat mai multi copii tinuti captivi intr-o pivnita. Au fost descoperiti cu lanturi la maini si... Premierul britanic a explicat neconvingator in Camera Comunelor decizia de a nu participa la "pactul bugetar" ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x