Antena Căutare

Sudanul încheie un acord privind acordarea unor compensaţii rudelor victimelor atentatului vizând distrugătorul USS Cole, o condiţie-cheie în vederea retragerii ţării de pe lista americană a ”statelor care susţin terorismul”

Ministerul sudanez al Justiţiei a semnat cu Statele Unite un acord în vederea acordării unor compensaţii rudelor ale marinarilor americani ucişi în atentatul vizând distrugătorul american USS Cole în Yemen în 2000, a anunţat joi Guvernul, relatează AFP.

Acest acord a fost semnat la Washington la 7 februarie în vederea îndeplinirii unei condiţii-cheie cu privire la retragerea Sudanului de pe lista americană a ”statelor care susţin terorismul”, a anunţat într-un comunicat Ministerul sudanez al Justiţiei.

Guverul sudanez nu precizează valoarea acestor compensaţii.

Atacul vizând USS Cole, soldat cu 17 morţi, a fost revendicat de Al-Qaida.

Potrivit justiţiei americane, cei doi kamikaze s-au antrenat în Sudan.

Sursa : news.ro

Antreprenor din sudul Germaniei, arestat cu privire la vânzări ilegale de armament Rusiei... Numărul unu comunist din provincia Hubei, epicentul epidemiei de Covid-19, demis din funcţie şi înlocuit cu primarul Sha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x