Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Suleyman Magnificule, te-a întrecut! Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord, va avea un grup de fecioare la dispoziție

Cea mai nouă decizie a președintelui Coreei de Nord a uimit o lume întreagă! Liderul de la Phenian, un dictator care își impune propriile-i reguli în țara comunistă pe care o guvernează, a ordonat recrutarea de virgine înalte și frumoase care să facă parte din propria trupă destinată plăcerilor personale.

Cea mai nouă decizie a președintelui Coreei de Nord a uimit o lume întreagă! Liderul de la Phenian, un dictator care își impune propriile-i reguli în țara comunistă pe care o guvernează, a ordonat recrutarea de virgine înalte și frumoase care să facă parte din propria trupă destinată plăcerilor personale. „Grupul plăcerii” va fi reînnoit atunci când tiranul va ordona ca membrele acestuia să fie înlocuite.

Practica șocantă nu este una nouă în familia lui Kim Jong-un, căci se aplică de trei generații încoace. Fetele pe care președintele le vrea alături vor fi selectate de autorități de nivel înalt, iar criteriile de selecție sunt stricte.

Fetele trebuie să aibă vârsta de 13-14 ani, să fie frumoase și înalte, dar mai ales... virgine. O echipă de medici le va controla pe adolescente pentru a fi siguri că acestea nu și-au început viața sexuală, că sunt pure și gata să se dăruiască conducătorului națiunii. Fetele vor primi 1400 de lire sterline pentru "serviciul" adus țării, chiar în momentul în care sunt acceptate în trupa numită "Gippeumjo".Părinții noilor recrute vor fi anunțați că fiicele lor se dedică servirii liderului țării într-o misiune guvernamentală.

Liderul de la Phenian este un personaj extrem de controversat, recunoscut pentru măsurile sale șocante.

Kim Jong-un pune la respect meteorologii. Este supărt că nu nimeresc prognoza

Meteorologii din Coreea de Nord au sarcină grea. Dacă nu nimeresc prognoza riscă să intre pe lista neagră a liderului Kim Jong-un.

Cunoscut pentru execuţiile dure, Kim Jong-un a găsit o nouă problemă: meteorologii. El îi acuză că nu folosesc instrumente moderne şi ştiinţifice în realizarea prognozelor, iar din această cauză estimările publicate sunt de cele mai multe ori greşite. Aşa că liderul de la Phenian le-a cerut meteorlogilor să își îmbunătățească munca pentru că de ea depinde viaţa locuitorilor din Coreea de Nord. Şi nu oricum. Ca la şcoală „elevii” au fost puşi să stea drepţi în faţa temutului lider.

Recomandari