Căutare Live

Tânără de 24 de ani, moartă după ce a salvat un cățel, de pe stradă! Femeie s-a stins chiar pe patul de spital!

O tânără în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a salvat un cățeluș pe care l-a întâlnit pe stradă, în timp ce se afla într-o vacanță. 

O tânără în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a salvat un cățeluș pe care l-a întâlnit pe stradă, în timp ce se afla într-o vacanță.

Birgitte Kallestad, o tânără în vârstă de 24 de ani se afla într-o vacanță cu prietenii săi în Filipine, atunci când a găsit un cățeluș pe stradă. Din păcate, însă, el a mușcat-o, cea căpătând astfel virusul rabic.

La scurt timp după ce s-a întors în Norvegia, tânăra a început să se simtă rău, iar luni s-a stins din viață chiar la spitalul la care lucra.

Potrivit presei internaționale, acesta este primul caz din Norvegia, după 200 de ani.

Rabia este o boală infecțioasă virală care, în cazul în care nu este tratată corespunzător, poate duce la deces.

Alegeri Prezidențiale 2019. Au votat cu armele la ei, imediat după ce au scăpat cu viață dintr-o misiune, în Afganistan!... Alegeri legislative în Spania - Socialiştii au câştigat, dar fără a obţine majoritate absolută. Extrema dreaptă a înregi...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri