Antena Căutare

Cruzime fără margini! Tânără de 26 de ani, surprinsă în timp ce-și lovea câinele într-o parcare! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost acuzată de cruzime împotriva animalelor după ce și-a lovit câinele și l-a târât cu lesa. 

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost acuzată de cruzime împotriva animalelor după ce și-a lovit câinele și l-a târât cu lesa.

Citește și: Emoționant! Un polițist a învelit cu hainele lui un câine lovit de mașină! A așteptat lângă el până au venit ajutoarele!

Incidentul a avut loc în Florida, Statele Unite ale Americii, iar întreg momentul a fost surprins de un trecător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imaginile făcute publice pe rețelele sociale se poate vedea cum tânăra și-a lovit câinele și l-a târât cu lesa, în timp ce îl plimba într-o parcare.

Citește și: Un câine încearcă cu disperare să-și aducă la viață prietenul lovit de mașină! Imaginile sunt de-a dreptul emoționante!

Tânăra a fost aresată pe 20 septembrie și va trebui să plătească o cauțiune de 5.000 de dolari pentru a fi eliberată. Ea le-ar fi spus polițiștilor că își dresa câinele.

Și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit, însă a decedat imediat după gestul romantic. „Nu ai apucat niciodată ... Boris Johnson atribuie Iranului atacurile din Arabia Saudită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x