Antena Căutare

Tara arde, dar nu si pe contul de Instagram al presedintelui sirian, Bashar al-Assad

In timp ce regimul lui Bashar al-Assad este acuzat de organizarea unui atac cu arme chimice, iar bilantul mortilor in urma conflictelor din tara a depasit 100.000, presedintele sirian posteaza pe contul de Instagram fotografii in care realitatea pare a fi cu totul alta.

Tara arde, dar nu si pe contul de Instagram al presedintelui sirian, Bashar al-Assad
| Hepta

Portavioanele americane se apropie de Siria, dar pentru Bashar al-Assad pare mai important sa isi mentina imaginea de lider iubit de popor, cu o sotie la fel de adulata.

Imaginile postate de presedintele sirian pe Instagram il infatiseaza alaturi de sotia sa, Asma, oferind mancare saracilor sau fiind inconjurati si imbratisati de cetatenii pe care ii conduc.

Singurele fotografii care amintesc de razboiul civil din Siria sunt cele in care presedintele da mana cu soldatii care „protejeaza civilii” si „reinstaureaza securitatea si stabilitatea” in localitatea Darraya.

Peste 34.000 de mii de oameni urmaresc postarile liderului sirian, ai carui sustinatori au creat si hastag-ul "#LongLiveBasharAlAssad".

Foto: Hepta

Papa Francisc, aproape de fostii sai enoriasi din Argentina... VIDEO! Julian Assange s-a reprofilat. Vezi ce face ca sa obtina un loc in Senatul din Australia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x