Antena Căutare

„Tatăl meu a murit singur într-un spital. Cel mai mare regret este că nu am putut să-i spun la revedere”. Replica neașteptată din partea unui medic: „Pot să îți promit asta”

Pandemia de coronavirus a creat adevărate drame în familii din întreaga lume. Oameni care nu au mai reușit să își ia rămas bun de la cei dragi și să le spună cât de mult au însemnat pentru ei.

„Tatăl meu a murit singur într-un spital. Cel mai mare regret este că nu am putut să-i spun la revedere”. Replica neașteptată din partea unui medic: „Pot să îți promit asta”
Peter John Dario, împreună cu tatăl său | Twitter

Este și cazul lui Peter John Dario, un bărbat din New York, care nu a mai apucat să îl vadă pe tatăl său înainte de a muri din cauza necruțătorului virus.

Într-o postare emoționantă pe Twitter, bărbatul a mărturisit: „Tatăl meu a murit acum două zile de COVID 19. A murit singur din cauza restricților pentru vizitatori. Cel mai mare regret a fost că nu am putut să-i spun la revedere când l-am dus la spital. Mă gândeam că va fi ca și cum: „Ai grijă, ne revedem acasă”.

Au urmat mesaje la fel de impresionante, de la oameni care au trecut prin aceeași dramă. „Tatăl meu a fost unul dintre primii americani cu coronavirus. Am fost izolați de el și nu i-am zis nici noi la revedere. Mă va bântui mult asta în viață, ca și pe tine, trăiește-ți viața într-un mod care l-ar face mândru. Apoi, nu va mai trebui să îți iei rămas bun”.

Un cadru medical a vrut însă să îi aducă o mângâiere lui Peter John Dario, mărturisindu-i la rândul său: „Îți promit că nu a murit singur. Colegii mei medici nu ar lăsa pe nimeni să moară singur. Cineva a fost cu el, fie că era o asistentă, medic, un terapeut sau întreaga echipă. Nu a fost singur. Îmi pare teribil de rău pentru pierderea ta enormă”.

Nouă spitale europene trag un semnal de alarmă cu privire la o penurie de medicamente pentru pacienţii cu covid-19... Turcia eliberează zeci de mii de deținuți, de teama noului coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x