Antena Căutare

Teroare în inima Parisului! Ce a strigat ATACATORUL în timp ce lovea cu cuțitul trecătorii!

A fost panică noaptea trecută în inima capitalei franceze, după ce un individ înarmat cu un cuţit a omorât o persoană şi a rănit alţi patru. Poliţiştii au intervenit imediat şi l-au ucis pe atacator. Autorităţile franceze spun că a fost un incident de natură teroristă.

Atacul de la Paris, produs sâmbătă seară, a fost revendicat de organizaţia Stat Islamic, iar martorii au afirmat că atacatorul a strigat "Allah Akbar" (Allah e mare).

Victima avea 29 de ani, iar cele patru persoane rănite se află în afara oricărui pericol. Alte patru persoane au avut nevoie de îngrijiri din cauză că au intrat în stare de şoc.

Atacatorul a fost împuşcat de poliţişti la nouă minute de la începerea atacului, iar organizaţia Stat Islamic a anunţat că autorul este un "soldat al său şi operaţiunea a avut loc ca represalrii faţă de statele coaliţiei".

BREAKING NEWS. Atentat SÂNGEROS la Paris! Un bărbat a atacat mai multe persoane pe stradă. Cel puțin un MORT!... Nimic nu mai poate sta în calea nunții dintre Meghan Markle și Prințul Harry! Regina Elisabeta și-a dat consințământul p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x