Antena Căutare

Teroristul Adis Medunjanin, acuzat de planuirea unui atentat la metroul din New York, in fata unui complet de judecata anonim

Teroristul Adis Medunjanin, acuzat ca ar fi planuit un atentat cu produse chimice asupra metroului din New York, va fi comparut in fata unui un complet de judecata anonim. Raymond Dearie, judecatorul Tribunalului din New York, impreuna cu procurorii care ancheteaza cazul au luat aceasta decizie, considerand ca acuzatiile aduse lui Medunjanin sunt de o „gravitate foarte mare.”

"Avand in vedere natura acuzatiilor si implicarea in Al-Qaida, o organizatie terorista foarte puternica cu acoperire globala, un proces echitabil presupune un complet de judecata anonim", au subliniat procurorii in actele de judecata.


Adis Medunjanin, 25 de ani, a fost arestat impreuna cu un alt barbat, Zarein Ahmedzay, un sofer de taxi, care a comparut deja si a fost inculpat pentru a fi mintit politia federala americana (FBI). Ahmedzay a pledat nevinovat.

Medunjanin si Ahmedzay sunt banuiti de a fi complicii lui Najibullah Zazi, 24 de ani, care ar avea legaturi cu Al Qaida si este acuzat de a fi cumparat produse chimice pentru a comite un atentat la New York in septembrie 2009, in jurul datei de marcare a atentatului contra World Trade Center la 11 septembrie 2001.

foto: billwarnerpi.com

Acord in UE, pentru aderarea Serbiei la aceasta comunitate... Sarkozy exclude organizarea unui referendum asupra tratatului de disciplina bugetara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x