Antena Căutare

Primele imagini cu teroristul kamikaze din Burgas, care avea pasaport american fals!

Barbatul suspectat ca a comis atentatul din Burgas impotriva autocarului cu turisti israelieni, in urma caruia opt persoane si-au pierdut viata si alte zeci au fost ranite, a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta era de rasa caucaziana, avea parul lung si era imbracat in haine sport, potrivit inregistrarilor video, informeaza Novinite.com.

Principala pista urmarita de anchetatori in prezent este aceea ca explozibilul a fost activat in momentul in care barbatul s-a urcat in autocar. Versiunea initiala era ca bomba a fost amplasata in compartimentul de bagaje al vehiculului.

Barbatul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe inregistrari, acesta apare plimbandu-se in zona timp de cel putin o ora. Potrivit informatiilor initiale, el este de rasa caucaziana, cu parul lung si imbracat sport. Cadavrul teroristului a fost cel mai afectat de explozie, iar acesta este principalul motiv pentru care anchetatorii cred ca el este autorul atacului.

Asupra lui au fost gasite un pasaport american si un permis de conducere din statul Michigan, despre care se crede ca sunt false. In urma verificarii in baza de date a FBI nu s-a gasit nicio persoana cu astfel de documente. Pentru moment nu este clar cum anume a obtinut el pasaportul fals si cum a intrat in tara.

Foto: Intactimages / EPA

UPDATE! Atentat anti-israelian sangeros in Bulgaria: Bilantul negru a ajuns la 7 morti... Turistii si diplomatii israelieni, in colimatorul teroristilor de zeci de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x