Antena Căutare

Toboșarul Travis Barker este spitalizat. Soțul lui Kourtney Kardashian are probleme grave din cauza unei erori medicale

Travis Barker, tobosarul trupei Blink-182, este spitalizat. Soțul celebrei Kourtney Kardashian are probleme grave de sănătate din cauza unei erori medicale. Ce i s-a întâmplat în timpul unei intervenții.

colaj de fotografii cu travis barker si sotia lui kourtney kardashian Galerie
Travis Barker, tobosarul trupei Blink-182, este spitalizat. Soțul celebrei Kourtney Kardashian are probleme grave de sănătate din cauza unei erori medicale. Ce i s-a întâmplat în timpul unei intervenții. | Getty Premium

O inflamaţie severă a pancreasului, cauzată de o colonoscopie, a fost motivul pentru care Travis Barker, toboşarul trupei rock Blink-182, a fost spitalizat de urgenţă în cursul zilei de marţi, potrivit presei americane, informează DPA.

Travis Barker, în vârstă de 46 de ani, a fost supus unei colonoscopii, care a dus la pancreatită. Cât de gravă e afecțiunea

Mai multe surse au declarat pentru site-ul TMZ că Travis Barker, în vârstă de 46 de ani, a suportat de curând acea procedură medicală, care a dus la pancreatită, o afecţiune ce provoacă stări de greaţă, dureri stomacale, vărsături şi alte simptome.

Travis Barker a fost internat într-un spital aflat în apropiere de vila sa din Los Angeles, unde locuieşte alături de soţia lui, starleta Kourtney Kardashian. Ulterior, rockerul american a fost transferat cu o ambulanţă la Centrul Medical Cedars-Sinai.

Kourtney Kardashian, care s-a căsătorit luna trecută cu Travis Barker, a rămas de atunci în acel spital pentru a fi alături de soţul ei, precizează tabloidele americane.

Persoanele care prezintă un risc mediu de cancer colorectal ar trebui să înceapă să urmeze proceduri de screening şi să facă colonoscopii după vârsta de 45 de ani, potrivit Cancer.org, citat de Agerpres.

Pancreatita poate provoca complicății grave

Frecvent, pacienții cu pancreatită cronică au o calitate a vieții scăzută din cauza durerii și necesită internare în spital frecvența pentru tratamentul simptomelor.

  • Pseudochistul de pancreas. Reprezintă principala complicăție tardivă (la 3-6 săptămâni) a pancreatitei acute severe și apare în 10-15% din cazuri, riscul crescând proporțional cu gravitatea pancreatitei. Un pseudochist mare se poate rupe și poate provoca complicații severe cum ar fi hemoragia și infecția.
  • Infecția pancreatica. În pancreatita acută, pancreasul și țesutul din jur necrozat devin vulnerabile la microorganisme (bacterii și fungi). Infecțiile pancreatice sunt grave deoarece se pot complică cu septicemie (infecție în sânge) și insuficientă multiplă de organe. Necesită un tratament agresiv de îndepărtare chirurgicală a țesutului infectat.
  • Insuficientă renală. Pancreatita acută poate provoca insuficientă renală, care să necesite dializă dacă insuficientă renală este severă și persistența.
  • Dificultate în respirație. Pancreatita acută determina modificări chimice în organism care afectează funcția respiratorie, determinând scăderea importantă a saturației de oxigen în sânge.
  • Diabet. Distrugerea celulelor din pancreas care sintetizează insulină în cazul pancreatitei cronice poate cauza diabet.
  • Malnutriție. Atât pancreatita acută, cât și cea cronică scad producerea enzimelor pancreatice necesare pentru digestia nutrienților din alimente, ceea ce duce la malnutriție cu diaree, scaun gras și scădere involuntară în greutate.
  • Cancer pancreatic. Inflamatia cronică la nivelul pancreasului din pancreatita cronică este factor de risc pentru apariția cancerului de pancreas, potrivit reginamaria.ro.

Citește și: Cum arată Kendall Jenner fără filtre de înfrumusețare. Imaginea ei e departe de realitate

Kourtney Kardashian trece prin momente grele. Ea a apelat la fertilizare in vitro pentru a avea un copil cu Travis Barker

Kourtney Kardashian, în vârstă de 42 ani, și-a deschis inima în fața fanilor și a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în încercarea de a deveni din nou mamă.

După ce s-a logodit cu iubitul ei, Travis Baker, Kourtney a povestit că și-a dorit să rămână însărcinată și a urmat un tratament de fertilizare in virtro, dar se pare că nu a avut succes.

Tratamentele repetate de fertilizare in vitro au determinat apariția menopauzei, după cum a explicat Kourtney. Vedeta a făcut această mărturisire într-un teaser pentru un serial pe Hulu intitulat The Kardashians.

Încercările celebrului cuplu de a deveni părinți cu ajutorul fertilizării in vitro au produs schimbări majore în corpul lui Kourtney. Sora lui Kim Kardashian susține că tratamentele de fertilizare in vitro au dus la apariția prematură a simptomelor de menopauză. De asemenea, un alt efect al acestor tratamente este faptul că ea s-a îngrășat mai mult decât de aștepta.

Citește și: Cât costă pijamalele create de Kim Kardashian, în care femeile sunt mai mult dezbrăcate decat îmbrăcate

După ce a conceput trei copii pe cale naturală, Kourtney a povestit că nu i-a fost ușor cu tratamentele de fertilizare in vitro. Vedeta, care deține brandul Poosh, are 3 copii, pe Mason, 12 ani, Penelope, 9 ani și Reign, 7 ani, cu fostul ei iubit Scott Disick. Cei doi au fost împreună din 2005 până în 2015, potrivit Daily Mail.

România, scutul Europei. Summit-ul NATO de la Madrid, maraton de transmisiuni în direct la Observator, Antena 1... Olena Zelenska, despre relația cu Volodimir Zelenski în timpul războiului din Ucraina: „Suntem în pauză”. Ce spune despr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x