Antena Căutare

Traficantii de droguri ar fi determinat disparitia tribului recent descoperit in jungla amazoniana

O grupare de traficanti de droguri din Peru ar fi putut extermina un trib descoperit recent in jungla amazoniana, avertizeaza organizatia Survival International, care militeaza pentru drepturile triburilor indigene din America de Sud.







"Sagetile sunt ca niste carduri de identitate pentru indigenii necontactati. Aceasta dovada ne ingrijoreaza mai mult ca oricand. Ar putea fi cea mai grea lovitura din ultimele decenii. Este o catastrofa"





"Vom ramane aici, fie ce-o fi, pana cand guvernul Braziliei va decide sa rezolve problema. Nu pentru binele nostru, ci pentru al indienilor"





"Este o stire foarte ingrijoratoare. Nu se poate sti cate triburi au fost exterminate in trecut de acesti traficanti. Ar trebui sa se ia masuri urgent. Atentia lumii trebuie sa se indrepte si acum catre acest loc, la fel cum s-a intamplat la inceputul anului, cand indigenii au fost filmati pentru prima data",

VIDEO! Hugo Chavez a plans in fata presei din cauza cancerului... 16 romani, prinsi in infernul din Libia. Grupul nu se poate intoarce in Romania din cauza angajatorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x