Antena Căutare

TRAGEDIE în China! Taifunul Mangkhut a făcut primele victime. Au avut morți CUMPLITE

Patru persoane au murit din cauza taifunului Mangkhut, în provincia Guangdong din sudul Chinei, au informat luni autorităţile locale.

Patru persoane au murit din cauza taifunului Mangkhut, în provincia Guangdong din sudul Chinei, au informat luni autorităţile locale.

Trei dintre victime au fost ucise de arbori doborâţi în oraşul Guangzhou din sudul Chinei, iar o altă persoană a fost omorâtă de materiale de construcţie prăbuşite de pe o clădire în Dongguan, potrivit Centrului naţional chinez pentru limitarea efectelor dezastrelor.

Luni a început operaţiunea de curăţenie după cea mai severă furtună a anului, care a devastat duminică regiunea, determinând evacuarea a peste 2,5 milioane de persoane şi anularea zborurilor şi a curselor feroviare.

În Filipine, vânturile puternice, precipitaţiile abundente şi inundaţiile provocate de taifun ar putea ridica bilanţul victimelor la circa 100 de persoane, potrivit Agerpres.

Un grup format din aproximativ 40-50 de persoane s-ar afla într-o construcţie care „a dispărut" într-o alunecare de teren produsă pe şantierul unei vechi mine din oraşul Itogon (nord), situat la aproximativ 200 de kilometri de Manila, a precizat primarul oraşului.

Taifunul a paralizat şi activităţile din oraşul Hong Kong, unde peste 200 de persoane au fost rănite.

Furtuna a doborât sute de copaci și a distrus drumuri şi trotuare. Mangkhut a provocat inundaţii de proporţii, în special în insulele învecinate cu Hong Kong, unde comunităţile trăiesc în zonele de coastă.

Au început BOMBARDAMENTELE! Sediul unui post de radio a fost ţinta unui atac aerian. Se numără MORŢII... Descoperire ULUITOARE în Egipt! Ce se ascundea într-un templu – FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x