Antena Căutare

Tragedie într-un club din Italia. Șase oameni au murit și alții 100 sunt răniți, totul dintr-o prostie! - VIDEO

Momente de panică vineri noapte, într-un club din Italia. Şase persoane au murit şi peste 100 au fost rănite, 10 dintre ele grav, în busculada creată  după ce a fost folosit un spray cu piper.

Tragedie într-un club din Italia. Șase oameni au murit și alții 100 sunt răniți, totul dintr-o prostie! - VIDEO Galerie
club italia

Momente de panică vineri noapte, într-un club din Italia. Şase persoane au murit şi peste 100 au fost rănite, 10 dintre ele grav, în busculada creată după ce a fost folosit un spray cu piper.

Conform unor relatări, s-a creat panică după ce a fost folosit un spray cu piper în clubul aflat în oraşul Corinaldo, şase persoane pierzându-şi viaţa şi alte 100 de persoane fiind rănite, zece grav.

În clubul Lanterna Azzurra avea loc un concert al rapperului Sfera Ebbasta, la care participau aproximativ 1.000 de persoane, coform BBC.

Răniţii au fost transportaţi la spitale din Senigallia and Ancona.

sursa video: antena3.ro

Apariție spectaculoasă la Vatican, în preajma Crăciunului! Mesajul extraordinar transmis de Papa Francisc... Jaf scăldat în sânge în Brazilia. 14 persoane au fost ucise în urma schimburilor de focuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x