Antena Căutare

Traian Basescu, catre romanii din Turcia: Realitatea din Romania este diferita de cea prezentata de presa

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in fata reprezentantilor comunitatilor romanesti din Turcia, ca realitatea din Romania este diferita de ceea ce prezinta mass media romanesti, afirmand ca la televiziuni nu se poate vedea decat dezastrul pravalindu-se peste romani, scrie Mediafax.

"Daca va uitati la televiziunile noastre veti vedea dezastrul pravalindu-se peste noi si pesimismul care ne ingroapa. Nu stam mai rau decat altii, as spune dimpotriva", a declarat presedintele Romaniei.


Traian Basescu a argumentat ca in Romania, spre deosebire de alte tari, deficitul bugetar si somajul sunt la cote scazute, iar cresterea economica este mai pronuntata.

"Am luat masuri grele, rele, pentru populatie in 2010 dar asta ne-a ajutat sa nu fim intr-o situatie mult mai grea. Va spun aceste lucruri ca sa incerc sa scot unicitatea pe care o prezinta mass-media romaneasca - Romania este tara necazurilor, tara in care cetatenii sunt deprimati, iar eu va spun ca n-avem de ce sa fim deprimati, putem fi optimisti legat de ce urmeaza, ce se intampla la noi acasa", a continuat Traian Basescu.

El a mai afirmat in timpul discursului sau ca, pentru Romania, Turica este unul dintre partenerii cei mai de nadejde, adaugand ca avem cu aceasta tara legaturi si interese puternice, printre care si cele de securitate.

Presedintele Traian Basescu efectueaza luni si marti o vizita de stat in Turcia la invitatia omolog sau, prilej cu care cei doi presedinti au semnat declaratia pentru parteneriat strategic.

Miliardarul Mihail Prohorov va candida la presedintia Rusiei... Arabia Saudita: O femeie a fost decapitata, dupa ce fusese condamnata la moarte pentru vrajitorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x