Antena Căutare

Trei astronauti de pe Statia Spatiala Internationala au revenit acasa dupa 6 luni

Trei astronauti au revenit, vineri, pe Pamant, dupa sase luni dupa 6 luni petrecute in spatiu. Astronautii rusi Anton Shkaplerov si Anatoli Ivanishin si americanul Dan Burbank au aterizat, in siguranta, in Kazahstan, la bordul unei capsule Soyuz TMA-22, informeaza RIA Novosti, citata de Hotnews.

Potrivit Reuters, coborarea capsulei Soyuz a durat trei ore, aceasta aterizand potrivit programului si in apropierea punctului estimat.


"Echipa s-a simtit bine pe parcursul revenirii pe Pamant, cosmonautii sunt intr-o stare de spirit buna iar conditiile meteo in zona de aterizare din Kazahstan sunt normale", a declarat un purtator de cuvant ale Agentiei Federale ruse pentru Transport Aerian care a furnizat aparatele folosite pentru cautarea capsulei.

Naveta Soyuz cu doi cosmonauti rusi si un astronaut american la bord a decolat in luna noiembrie de pe cosmodromul Baikonur din Kazahstan, ajungand cateva zile mai tarziu Statia Spatiala Internationala.

foto: space.com

Atentat sinucigas in capitala Siriei: Sapte morti si cel putin 20 de raniti... Consumul de cannabis, interzis turistilor din Olanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x