Live acumObservator 12
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Trei elevi și-au înjunghiat colegul și l-au lovit cu ciocanul, Băiatul se auzea cum gemea și spunea că va muri

Un grup de adolescenți au înjunghiat un elev, iar apoi l-au filmat în timp ce murea și l-au pus pe Snapchat. 

Final tragic! Un elev de 16 ani a fost înjunghiat și lovit cu ciocanul de trei colegi rivali, iar apoi, unul dintre ei a postat pe internet filmarea în care victima se zbătea între viață și moarte. Băiatul se auzea cum gemea și spunea că va muri

Un grup de adolescenți din Anglia au înjunghiat un elev, iar apoi l-au filmat în timp ce murea și l-au pus pe Snapchat.

Cemeren Yilmaz, elevul de 16 ani, a fost ucis pe o stradă din Bedbord, Anglia, în luna septembrie. Cei patru adolescenți, cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, și-au primit marți sentința. Aceștia au primit, în total, 71 de ani de închisoare.

Judecătorii au explicat că în urma anchetelor în curs s-a ajuns la concluzia că agresorii l-au urmărit pe băiat, apoi l-au lovit cu un ciocan și l-au înjunghiat. Cu o cruzime de neimaginat, în momentele în care victima își trăia ultimele clipe ale vieții, unul dintre agresori a filmat și a postat online filmarea, potrivit infobae.com.

Profund afectat de cele întâmplate, judecătorul a explicat că asemenea crime au devenit din păcate, prea comune, totul datorându-se rivalității între grupurile etnice cât și a posesiei unei arme în rândul tinerilor. Din aceste motive, consecințele tragice și pierderea unor oameni atât de tineri nu întârzie să apară.

O parte din filmare a fost reprodusă în timpul procesului, iar la un moment dat, victima s-a auzit spunând "Voi muri", cuvinte urmate de gemetele cauzate de o înjunghiere de cuțit care i-a afectat rinichiul.

Citește și: Bătaie la un spital din Lugoj! Un vizitator a ajuns la Urgențe, după ce a fost lovit de un paznic

Băiatul a murit în spital în ziua următoare, după ce a suferit o hemoragie internă și o intervenție chirurgicală pentru a elimina rinichiul. De asemenea, acesta a suferit o fractură a craniului și leziuni ale creierului, precum și două stopuri cardiace.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro