Antena Căutare

Trump promite un leac anti-covid care se găsește și în România. Președintele Americii s-a întors deja la muncă

Mai puţin de o lună până la alegerile din Statele Unite, iar Donald Trump încearcă să câştige un nou mandat promiţând tratament pentru covid 19. Acelaşi cu care a fost tratat şi el. Doar că tratamentul este unul încă experimental, iar efectele secundare nu sunt total cunoscute.

Trump promite un leac anti-covid care se găsește și în România. Președintele Americii s-a întors deja la muncă Galerie
Trump promite un leac anti-covid care se găsește și în România. Președintele Americii s-a întors deja la muncă | Hepta

"Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că m-am îmbolnăvit. O binecuvântare mascată. Am auzit despre acest medicament. Am spus: lăsaţi-mă să îl iau. A fost sugestia mea. Nu mă simţeam bine şi, la mai puţin de 24 de ore, mă simţeam extraordinar", spune Donald Trump, preşedintele SUA.

E vorba, de fapt, de un cocktail de anticorpi, care atacă direct virusul şi îl împiedică să infecteze alte celule. Se găseşte şi în România, singura ţară din Europa care participă la studiul clinic, însă timp de două luni a stat nefolosit la Institutul Matei Balş. Abia luni a primit aprobare de la Agenţia Naţională a Medicamentului, notează observatornews.

Donald Trump promite acum că va distribui cocktailul minune gratis pentru toţi americanii infectaţi, care se află în spital.

"Am ieşit din spital şi îmi doresc asta pentru toată lumea. Vreau ca toată lumea să primească tratamentul pe care preşedintele vostru l-a primit, pentru că mă simt minunat, perfect", spune Donald Trump, preşedintele SUA.

Şi pentru a demonstra cât de bine se simte, Donald Trump s-a întors deja la muncă, în Biroul Oval. Mutare criticată de adversari, care îl acuză că îi poate îmbolnăvi pe colaboratori. Puţine persoane au însă voie să interacţioneze cu el şi toţi poartă echipament de protecţie.

Ce face Donald Trump în izolare, la două zile după ce a revenit din spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x