Antena Căutare

Imagini de teroare în Istanbul! 11 morți și 36 de răniți într-un atentat cu bombă, petrecut într-un cartier istoric

11 persoane au murit și 36 au fost rănite marți după ce o mașină-capcană a explodat în apropierea unui autobuz al poliției în centrul orașului Istanbul din Turcia, relatează Reuters, citată de Agerpres.

11 persoane, șapte polițiști și patru civili, au fost ucise și 36 rănite în atentatul cu bombă care a avut loc marți într-un cartier istoric din Istanbul, a anunțat guvernatorul Vasip Sahin, potrivit AFP, citată de Agerpres.

"Șapte polițiști și patru civili și-au pierdut viața într-un atac care a vizat forțele de ordine", a declarat el presei la locul atentatului.

Explozia, acționată prin telecomandă, s-a produs la o oră de vârf în cursul dimineții în extrem de populatul cartier Vezneciler, potrivit presei.

Zona este una comercială, găzduiește de asemenea Universitatea din Istanbul și este foarte apropiată de importante atracții turistice precum Marele Bazar.

Atacul nu a fost încă revendicat.

Summit NATO. 31.000 de soldați, pregătiți să le arate rușilor cine sunt șefii în Europa!... Le-a murit copilul cu zile! Un cuplu s-a rugat două ore, înainte de a suna la salvare. Băiatul nu mai respira...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x