Antena Căutare

UK: O familie cu 10 copii a primit o casa de la stat, dupa ce a refuzat mai multe in prealabil

O familie cu 12 membri, care traieste numai din ajutor social si a respins pana acum mai multe oferte de case oferite de consiliul orasului Bedford, a primit intr-un final locuinta de vis pe care o astepta.

Donna Harrison (35 de ani) si Fabian Bland (43 de ani) au fost nevoiti sa traiasca pana acum intr-o casa mica din Bradford impreuna cu cei 10 copii ai lor, cu varstele cuprinse intre 2 si 15 ani.

Familia a refuzat pana acum numeroase case oferite de consiliul local, pentru ca acestea nu aveau mai mult de patru dormitoare. Desi au primit, intr-un final, o locuinta pe gustul lor, destul de incapatoare pentru cei 12 membri ai familiei, acestia nu ar reusi sa plateasca chiria fara ajutorul social primit de la stat. Iar asta deoarece ambii parinti sunt someri, fara niciun venit.

"Faptul ca am obtinut aceasta casa este cel mai bun lucru care ni s-a intamplat pana acum. Copiii o adora pur si simplu, si noi la fel. Aceasta locuinta reprezinta o schimbare majora in viata noastra", a declarat Donna Harrison. "Cei mici au propriul lor spatiu, unde isi pot face temele. Am primit vestea cea buna exact inainte de Craciun, asa ca am considerat-o ca un cadou divin", a mai completat mama celor 10 copii.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

"Inamicul public Nr. 1", teroristul Abu Qatada a fost eliberat... GALERIE FOTO! Cum petrec alte tari Valentine's Day...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x