Antena Căutare

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soțul său

Scene șocante s-au petrecut în plină stradă, în China, după ce o femeie a decis să-i dea o lecție celei care, susține ea, i-ar fi furat bărbatul.

Scene șocante s-au petrecut în plină stradă, după ce o femeie a decis să-i dea o lecție celei care, susține ea, i-ar fi furat bărbatul.

Potrivit Daily Mail, imaginile care au fost filmate în China și făcute publice pe internet, o surprind pe soție, alături de alte două femei, cum o iau la bataie pe tânără, îi smulg hainele și o bruschează minute în șir.

Desi nu se cunosc încă circumstanțele în care a avut loc incidentul, clipul a devenit viral, stârnind numeroase controverse în întreaga lume.

”Hai, încearcă să îl seduci din nou, te provoc” , îi strigă agresoarea.

Are 28 de ani, i-a păcălit pe toți că este milionară și s-a scăldat în lux! Cât timp va petrece după gratii. „Onorată in... Cetățenii din Uniunea Europeană trăiesc pe datorie, de astăzi! Avertismentul sumbru lansat de cercetători: ”Efectele pot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x