Căutare Live

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soțul său

Scene șocante s-au petrecut în plină stradă, în China, după ce o femeie a decis să-i dea o lecție celei care, susține ea, i-ar fi furat bărbatul.

Scene șocante s-au petrecut în plină stradă, după ce o femeie a decis să-i dea o lecție celei care, susține ea, i-ar fi furat bărbatul.

Potrivit Daily Mail, imaginile care au fost filmate în China și făcute publice pe internet, o surprind pe soție, alături de alte două femei, cum o iau la bataie pe tânără, îi smulg hainele și o bruschează minute în șir.

Desi nu se cunosc încă circumstanțele în care a avut loc incidentul, clipul a devenit viral, stârnind numeroase controverse în întreaga lume.

”Hai, încearcă să îl seduci din nou, te provoc” , îi strigă agresoarea.

Are 28 de ani, i-a păcălit pe toți că este milionară și s-a scăldat în lux! Cât timp va petrece după gratii. „Onorată in... Cetățenii din Uniunea Europeană trăiesc pe datorie, de astăzi! Avertismentul sumbru lansat de cercetători: ”Efectele pot...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri