Antena Căutare

Un adolescent a murit în Catedrala Saint Pail din Londra, la fel ca Lidia Drăgescu! Medicii nu l-au putut salva

Un adolescent a murit în faimoasa Catedrală Saint Paul din Londra, luni, după ce a căzut din Whispering Gallery.

Un adolescent a murit în faimoasa Catedrală Saint Paul din Londra, luni, după ce a căzut din Whispering Gallery.

Adolescentul a suferit răni grave după ce a căzut, luni, în jurul orei locale 16.00. Tânărul a fost transportat de urgență la spital cu un elicopter, dar medicii nu l-au putut salva.

Poliția din Londra tratează nu tratează acest incident drept suspect.

Reprezentanții Catedralei Saint Paul din Londra au anunțat, luni, pe Twitter, că lăcașul de cult a fost închis pentru restul zilei.

Adolescentul a murit în condiții similare cu studenta Lidia Drăgescu, care s-a sinucis în 2017 în Catedrala Saint Paul din Londra.

Lidia Drăgescu, în vârstă de 23 de ani, a murit după ce a căzut de la o înălțime de 30 de metri, din vârful celebrei catedrale. Tânăra plecase din țara noastră cu cinci ani înainte de tragedie și era stabilită în Essex. Ea își dorea să devină neurochirurg și abia începuse să studieze la University of East London.

Lidia Drăgescu a căzut tot din Whispering Gallery, o galerie cu un sistem acustic ce permite unei persoane situate la un capăt să audă șoaptele din celălalt capăt.

Oamenii au stat la cozi uriașe ca să cumpere primele grame de canabis legal! Scena s-ar putea repeta și în România... Le-a murit bebelușul subit și au stat cu el 10 zile! Explicația lor este cutremurătoare! „L-am pupat și l-am ținut în br...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x